Onexox pilihan saya

Saya pengguna Onexox sejak 2014.

Semua nombor saya, saya convert ke Onexox. Satu je saya nak komen, memang puashati Jimat. Internet pun laju…..

Onexox ada 2 jenis. (Pilih la mana hok demo kenan)

Onexox prepaid – kelebihan dia tarikh aktif panjang.

  • pertama: jimat..
  • saya topup bila perlu..
  • internet laju
  • Lagi satu simkad RM10 je pun…
  • Untuk tarikh aktif panjang, ada 3 cara: pertama beli welcome deal, kedua beli topup RM50 terus, ketiga MNP.

Onexox black – unlimited call, data dan minit tak hangus.

  • Maksud data tak hangus ialah, katakan data bulanan 12GB. Penggunaan semasa anda hanya 10GB je. Baki 2GB akan dibawa kedepan dan ditambah dengan 12GB(asal), jadi bulan depan ada 14GB.
  • Kedua, data boleh dipindah kemana mana no.onexox.
  • Minit pun sama macam data, tak hangus, boleh bawa kedepan.
  • Caj SST akan dikembalikan dalam bentuk minit.
  • Cara nak bayar bulanan black adalah dengan beli topup je atau boleh berurusan dengan mana mana dealer onexox.
  • Bayaran permulaan untuk Black adalah, simkad RM10 + Pakej B39Plus20 = RM69.00.

So mulai harini, sapa sapa hok duk Machang Kelantan nak guna simkad ni, wasap saya.

0103317006