onexox Onexox Black

Onexox Black

Saya pengguna onexox black 59 (b39 plus20) pakej paling jimat dan menguntungkan.

Unlimited calls

Data 12GB

100 sms

bulan bulan RM59 + sst

kelebihan data dan sms, sekiranya tak habis guna boleh bawa ke bulan seterusnya. Tak hangus, tak burn atau tak kena sedut.

selain dari tu, data dan sms ni boleh *Pindah ke nombor onexox lain.

Yang paling best, onexox black takde contract, 6bulan atau 24bulan.. lepas guna sebulan boleh stop atau tukar telco lain. Tapi bil kena jelas la.

Orang Machang nak guna wasap saya 0103317006

Jika jauh, anda boleh daftar sendiri, klik mana mana link dibawah, kemudian tunggu je simkad sampai depan pintu.

BLACK – https://xox.com.my/onlinestore/purchaseblack.php…

ESIM – http://esim.xox.com.my/index.php?Dlr=DYSD2286

PREPAID – http://onlinestore.xox.com.my/purchase.php?Dlr=DYSD2286

Please follow and like us:
error0
Nazrin Nor 0103317006
Saya mula menggunakan simkad Onexox sejak bulan 5 tahun 2014. Terasa jimat. Sekarang ada pakej B39Plus20 unlimited call.. Lagi Jimat. So sapa sapa nak guna onexox, wasap saya 0103317006.