Dealer Onexox di Machang onexox

Onexox black boleh carry forward

Onexox black – unlimited call, data dan minit tak hangus. Boleh carry forward.

  • Maksud data tak hangus ialah, katakan data bulanan 12GB. Penggunaan semasa anda hanya 10GB je. Baki 2GB akan dibawa kedepan dan ditambah dengan 12GB(asal), jadi bulan depan ada 14GB.
  • Kedua, data boleh dipindah kemana mana no.onexox.
  • Minit pun sama macam data, tak hangus, boleh bawa kedepan.
  • Caj SST akan dikembalikan dalam bentuk minit.
  • Cara nak bayar bulanan black adalah dengan beli topup je atau boleh berurusan dengan mana mana dealer onexox.
  • Bayaran permulaan untuk Black adalah, simkad RM10 + Pakej B39Plus20 = RM69.00.

So mulai harini, sapa sapa hok duk Machang Kelantan nak guna simkad ni, wasap saya.

0103317006 Kita set masa free.

Lain lain kelebihan..
Data/minit boleh transfer – jika jual dapat rm

detail tengok ni

https://xox.com.my/onlinestore/purchaseblack.php?Dlr=DYSD2286

Please follow and like us:
error0
Nazrin Nor 0103317006
Nak suruh saya buat dropship produk anda wasap la, 0103317006