Dealer Onexox di Machang Pengedar simkad onexox di Machang Tambah nilai Onexox

Onexox pilihan saya kerana tarikh aktif panjang

Dengan onexox prepaid anda akan dapat tarikh aktif panjang, 28bulan kedepan. syarat dia mudah je beli simkad baru dan topup terus rm50 beli simkad baru dan beli welcome deal kekal nombor lama yang lagi best, setiap kali topup tarikh akan berganjak kedepan.. rm1 = 1hari. bukti tengok no.saya 0179621397 Please follow and like us:0

Dealer Onexox di Machang Onexox Black

Dealer onexox di Machang

Ada dua sebab kenapa saya guna simkad onexox! pertama, onexox prepaid tarikh aktif dia panjang 28 bulan kedepan. Setiap kali topup tarikh akan berganjak ke depan. Contoh dibawah Dimaklumkan bahawa bermula 8 OGOS 2019, terdapat perubahan pada kandungan pakej-pakej Welcome Deal seperti di bawah. 1. SP FAT10 (10GB+10GB) – SEMUA data 10GB+10GB akan diaktifkan terus.* […]

Dealer Onexox di Machang onexox Pengedar simkad onexox di Machang

Onexox unlimited calls

Kerana sambutan yang begitu hebat bagi promosi pelan baharu B39 PLUS20, XOX telah menjadikan pelan tersebut sebagai pelan yang KEKAL! Bermula 1.3.2019 Kini anda boleh mendapatkan pelan B39 PLUS20 yang kekal dengan 12GB + UNLIMITED CALLS + 100 SMS pada bila-bila masa sahaja! Syok kan? Kepada sesiapa yang banyak membuat panggilan, tukarlah ke B39 PLUS20 […]

Dealer Onexox di Machang onexox Pengedar simkad onexox di Machang

cara langgan internet Onexox

mudah je, meh nak ajar…. guna *150# tekan call. nanti akan keluar menu. pilih internet. selepas pilih internet, ada 2 pilihan seperti gambar di atas. jika anda ada kredit, pilih langganan biasa jika anda anda season pass, pilih langganan season pass. mudah je kan… season pass beli time ada happy hour. Nak jimat beli happy […]

Dealer Onexox di Machang onexox Pengedar simkad onexox di Machang

Gayut 24jam pun boleh

Set demo tau dop, boleh unlimited call dengan pakej onexox black B39Plus20.. call sampai terlelap pun takpe.. Bulanan RM59 + SST. DATA dan sms yang tak abis dia tak hangus…bestkan! Saya dealer Onexox di Machang Kelantan. Nak beli simkad ni wasap saya 0103317006. Boleh kekal nombor lama atau guna nombor baru. Please follow and like […]

Dealer Onexox di Machang onexox Pengedar simkad onexox di Machang

Panggilan tanpa had

Pakej menarik yang ditawarkan dalam onexox black B39Plus20. Panggilan tanpa had Data internet 12GB 100sms Data dan sms yang tak habis guna tak hangus (tak burn), boleh carry forward atau transfer. Bulanan RM59 + sst. *Sst akan dikembalikan dalam bentuk minit Berapa perlu dibayar semasa pendaftaran. Harga simkad RM10 + harga pakej (RM59). Nanti dalam […]