Uncategorized

Pembarisan Hari Kemerdekaan ke 62 di Tanah Merah Kelantan

9.30 selesai…. merdeka merdeka merdeka juara buleh ke MPKB….2nd juara Jabat Tanah Tanah Merah dan ketiga MDKK 7.30 mula baris dah…. 7.00 comel comel blaka baju 6.45 sampai Padang MDTM.. 6.20 tunggu dan naik van.. 5.30pagi dah bangun, tido kejap kejap bangun.. takut terbabas je.. mujur tak.. ok.. mandi macam biasa… 2hari training, sehari rehearsal, […]

off topic

Rumah PPR Machang

update : 24/11/2019 Yes, surat makluman dari Bahagian Perumahan telah diterima … siap tick, Permohonan tuan lengkap dan dalam tindakan bahagian perumahan. Arap arap tuan ada rezeki.. Update : musim hantar borang di SUK.. Viral ketika keluar iklan : harini viral rumah PPR Bukit Belah, Machang. Ni link https://sprn.kpkt.gov.my/ tapi nak sedap g terus SUK […]

Uncategorized

Save nombor ni, abis gas kall je

lokasi sekitar bandar machang. Bob siap pesan, abe kall nombor ni, pahtu biar ambo atar.. oyat kuin indah, dia kata buleh… comel.. pahni buleh guna khidmat penghantaran tong gas dia…  

Uncategorized

Krai ada jual baju bendera Malaysia

Request dari anak anak nak baju… kena g cari ni…. kat bandar kuala krai… Gi sakni frust ting tong, banyak size sold out…. kata dia sebelum buka kedai ramai doh beratur nak beli.. kebetulan harini hari gaji….. laku molek… terpaksa la beli size kecil…. selesai se bab…  

Family time

Semoga Anaqi cepat sembuh.

Haziq, adam, sofea, amshyar, darwisy, anaqi dan coming soon sorang lagi, heroin….insyaallah iklan onexox : bulanan RM59 – unlimited calls, data + sms boleh carry forward  

Family time

Family time – makan bersama

Makan nasi kukus, suwani belakang SUK….RM33 je…. mampu bayar Kedai makan belakang JKR @ depan bangunan merah. Jadi jugak, tomyam dia sotong ada, ketam ada, udang ada dan ayam ada, masa kami makan..👇 Tanah merah, tepi jalan alas ke pasir mas… murah dan sedap. 👇 Try chicken chop murah dekat kadok.. 5yal sepinggan berani la […]

Uncategorized

al fatihah untuk arwah hj daud dan Che Minah.. cucu cicit buleh merasa moktel,dokong, setor

balik ngutip, free je… kemaskini 30/8/2019 👆 bare gred A start kuning doh.. makan pagi lawas ni…. Mula mula intai intai dlu, pahni kita bawa tangga…. AntiOksidan tinggi ni… baik untuk kanser, kencing manis dsb. Hok tunggu selama ni masak dah… Moktel… Buah binjal, tengah viral tepi jalan ayer hijau sampai batu 30.. selonggok 3-4 […]

SF Virco

SF Virco – Minyak kelapa dara

Membantu meningkatkan tahap kesihatan.. 1) MENINGKATKAN METABOLISMA Pengambilan VirCo setiap hari dapat meningkatkan metabolisma badan..Ia dapat membantu proses pembakaran lemak dengan lebih cepat. 2) MENGIMBANGI HORMON VirCo dapat membantu mengimbangi paras hormon secara semulajadi dan memperbaiki fungsi kelenjar tiroid sekaligus dapat mengawal metabolisma badan 3) MENCANTIKKAN KULIT, RAMBUT & KUKU Membantu menyihatkan dan mengawal keguguran […]

Uncategorized

Penang saya mari

Sebelum balik, kena beli jeruk ni… Meme A+ Akhirnya sampai jugak balik pulau. Lepak sini 3 hari 2 malam.