Dealer Onexox di Machang Pengedar simkad onexox di Machang Tambah nilai Onexox

Onexox pilihan saya kerana tarikh aktif panjang

Dengan onexox prepaid anda akan dapat tarikh aktif panjang, 28bulan kedepan. syarat dia mudah je beli simkad baru dan topup terus rm50 beli simkad baru dan beli welcome deal kekal nombor lama yang lagi best, setiap kali topup tarikh akan berganjak kedepan.. rm1 = 1hari. bukti tengok no.saya 0179621397 Please follow and like us:0

Uncategorized

Rezeki anak no.7

malam ni, wife request nak makan ikan bakar,besut….. tempat sohor ni… memang sedap..pah tu murah… 16.7.2019 pagi, nak makan nasi bawah pokok getah…. lama doh nak, harini baru layan… 15.7.2019, kebetulan ada duit lebih sikit… beli duyel ….. banyak kali doh mintak.. hari ni je berani beli.. 8yal sekilo.. buleh la beli dua butir… sebelum […]

Uncategorized

Pastikan setiap anak anda memiliki simpanan di 3 tempat ini

Ni ikut taksiran saya, Pertama Bank Agro Bank. Buka akaun agro bank dan layak untuk pakej takaful kasih plus.. Ikut kemampuan berapa, bayar tahunan secara autodebit nanti…takde la membebankan.. yang rm53 setahun pun dah ok Kedua ASB nanti kemaskini…… untuk pencarum ASB ada khairat. Ketiga SSPN Jika kewangan anda stabil, ambil pakej berlian la.. tapi […]