Uncategorized

Masalah no.akaun berbeza duit BSH tak masuk

bila check lulus, hati gembira…… bila klik maklumat pembayaran….. sayu sikit hati… nama isteri tapi no.akaun suami… situ ada perbezaan….. tu sebab BSH tak masuk… masa kemaskini tempoh hari tak update no.akaun isteri…….. kesimpulan…. tunggu je la… dengar kata lepas raya… apa apa pun sabar la… ada hikmah tu u all…. solution dia, kena g […]

off topic

Biskut raya murah

COD pertama harini.. Jabat Tanah Machang… terima kasih la order….. kurang 9hari lagi nak raya…… biskut raya dalam proses dah… Tart Nenas, customer request nak harini…..kita on je ada ada bahan.. Harini 7 set sample percuma ambo wi kat pejabat… Mana mana saing terdekat nak request sample, oyat la…kot kot ada lagi, ambo wi… Murah […]