Uncategorized

buah rambutan

bare gred A start kuning doh.. makan pagi lawas ni…. Mula mula intai intai dlu, pahni kita bawa tangga…. AntiOksidan tinggi ni… baik untuk kanser, kencing manis dsb. Hok tunggu selama ni masak dah… Moktel… Buah binjal, tengah viral tepi jalan ayer hijau sampai batu 30.. selonggok 3-4 butir 10yal… heran tu sedap mana buah […]

SF Virco

SF Virco – Minyak kelapa dara

Membantu meningkatkan tahap kesihatan.. 1) MENINGKATKAN METABOLISMA Pengambilan VirCo setiap hari dapat meningkatkan metabolisma badan..Ia dapat membantu proses pembakaran lemak dengan lebih cepat. 2) MENGIMBANGI HORMON VirCo dapat membantu mengimbangi paras hormon secara semulajadi dan memperbaiki fungsi kelenjar tiroid sekaligus dapat mengawal metabolisma badan 3) MENCANTIKKAN KULIT, RAMBUT & KUKU Membantu menyihatkan dan mengawal keguguran […]

Dealer Onexox di Machang Pengedar simkad onexox di Machang Tambah nilai Onexox

Onexox pilihan saya kerana tarikh aktif panjang

Dengan onexox prepaid anda akan dapat tarikh aktif panjang, 28bulan kedepan. syarat dia mudah je beli simkad baru dan topup terus rm50 beli simkad baru dan beli welcome deal kekal nombor lama yang lagi best, setiap kali topup tarikh akan berganjak kedepan.. rm1 = 1hari. bukti tengok no.saya 0179621397

Uncategorized

Rezeki anak no.7

malam ni, wife request nak makan ikan bakar,besut….. tempat sohor ni… memang sedap..pah tu murah… 16.7.2019 pagi, nak makan nasi bawah pokok getah…. lama doh nak, harini baru layan… 15.7.2019, kebetulan ada duit lebih sikit… beli duyel ….. banyak kali doh mintak.. hari ni je berani beli.. 8yal sekilo.. buleh la beli dua butir… sebelum […]